donar ara

Recaptació de fons i finalitat

United We Stream proporcionarà fluxos de diversos clubs diversos dies a la setmana. Durant aquests fluxos, els afeccionats poden fer una donació variable als clubs de Catalunya a través d’una plataforma de captació de fons.

Tots els ingressos d’aquests fluxos es destinen a un fons de rescat per donar suport a clubs en dificultat, amb un 8% dels fons destinats al Fons de la Fundació per a Rescat Marítim Civil (Stiftungsfonds Zivile Seenotrettung). El Clubcommission Berlin e.V i Reclaim Club Culture han elaborat un catàleg de criteris per a la distribució del fons de rescat i han encarregat un jurat independent.

Qui pot sol·licitar?

Podran sol·licitar el fons clubs i locals de música en directe amb seu a Catalunya i amb una capacitat d’audiència de no més de 1.500 convidats. Malauradament, no poden aplicar-se artistes, organitzadors o col·lectius individuals. Tot i això, són elegibles per a una part del 20% de la quota dels fons que els clubs reben per acollir els fluxos (hosting pool). El club d’acollida només decideix com es reparteixen aquests diners.